Plaatsingsdienst

Bij ons kan u terecht voor alle glaswerken voor nieuwbouw, renovatie en herstellingen, zowel voor particulieren als professionelen.

- plaatsen en/of herstellen van enkele of dubbele beglazing
- plaatsen van vitrines
- plaatsen van spiegels
- vervangen van enkel glas door dubbel hoogrendementsglas HR++
- plaatsen van glazen deuren en wanden
- plaatsen van (inloop)douches
- plaatsen van gelakt glas op muren en wanden
- plaatsen van glasdallen en traptreden
- veiligheidsglas voor balustrades en borstweringen
- restauratie van glas-in-loodramen

Steeds welkom voor een vrijblijvende prijsofferte.

PROFESSIONELEN EN ARCHITECTEN

Voor professionelen, architecten en zelfstandigen zijn wij naast dit alles ook een groothandel voor dubbele beglazing, enkele beglazing, gehard en gelaagd veiligheidsglas, brandwerende beglazing, spiegels, glazen deuren (standdaarddeuren op stock), douches, glasbeslag en toebehoren.

Steeds welkom voor meer info en technische fiches.

Kortom, bent u particulier, professioneel, (interieur)architect,… graag bieden wij u met de nodige vakkennis, ervaring en creativiteit, een oplossing op maat van uw ideeën.

Verder volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen op glasvlak zodat wij u ook steeds kunnen informeren over allerhande nieuwigheden in de glaswereld en over het gebruik hiervan in uw woon- of werkomgeving.

Plaatsen en/of herstellen van enkele of dubbele beglazing

Wanneer een beglazing bij u thuis beschadigd of gebroken is, kunnen wij deze komen vervangen.
Dit kan gaan om een enkele of dubbele beglazing van een vast raam, een opendraaidend raam, een schuifraam, een dakbeglazing, een kapot glas in een voordeur…

Wij plaatsen op gelijkvloers en op verdieping, indien nodig met behulp van een stelling, een lift of een kraanwagen.

Steeds welkom voor een vrijblijvende prijsofferte.

Plaatsen en/of herstellen van een vitrine

Wanneer een vitrine beschadigd of gebroken is, kunnen wij deze snel komen vervangen.
Dit kan gaan om een vitrine in enkel of dubbel glas, gelaagd veiligheidsglas, in combinatie met een glazen deur, al dan niet bewerkt met uw logo of een tekening (gezandstraald, gezuurd, Artlite Digital…).
Bij zeer grote volumes is het nodig om te plaatsen met behulp van een kraanwagen.

Steeds welkom voor een vrijblijvende offerte.

Plaatsen van spiegels

Herstelling van gebroken spiegels of heb u spiegels nodig voor uw woning-, kantoor- of winkelinrichting?
Bij ons zijn alle soorten spiegels op maat verkrijgbaar.

Verschillende manieren van afwerking zijn mogelijk: slijpen, slijpen met facet, boren van gaten, maken van uitsparingen, voorzien van een logo, tekst of tekening, lakken van spiegels…
Ook de toebehoren om de spiegel te plaatsen zoals spiegellijm, dubbelzijdige kleefband en spiegelklemmen zijn bij ons verkrijgbaar of worden door ons voorzien bij plaatsing.

Ook voor antieke spiegels kan u bij ons terecht.

 

Plaatsen van glazen deuren en wanden

Volgens de mogelijkheden van de ruimte en de ruime keuze aan deursystemen gaan wij samen met u op zoek naar een gepaste deur, schuifdeur of glazen wand voor uw interieur, winkel- of kantoorruimte, gaande van standaarddeuren tot gepersonaliseerd maatwerk, tot glazen scheidingswanden voor burelen…
Wij voorzien ook het nodige glasbeslag (vloerpompen, scharnieren, schuifdeurgeleiders, U-profielen, glasklemmen, deurtrekkers, deursluiters…) en plaatsen bij u thuis, op kantoor of in uw zaak.
Ook voor herstellingen van deuren of gesprongen deuren of -gehelen kan u bij ons terecht.
Wij helpen u graag verder en indien u wenst komen wij ter plaatse voor het nemen van de maten en het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Zie ook glazen deuren, douches en wanden

Plaatsen van douches en inloopdouches

Met de nodige vakkennis, de ruime keuze aan douchebeslag en de nodige creativiteit gaan wij samen met u op zoek, met oog voor detail, naar een gepaste oplossing voor uw douche en/of uitwerking van het bad.
Dit kan gaan van een eenvoudige douchedeur, vaste wanden voor inloopdouches, tot elegante douchegehelen, al dan niet zelfdragend of verankerd in muur of plafond door middel van profielen en verstevigingsbaren.
Wij helpen u graag verder met de uitwerking hiervan en indien u wenst, komen wij ter plaatse voor het nemen van de maten en het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Zie ook glazen deuren, douches en wanden

Uitbekleden van wanden en kastdeuren met gelakt glas

Gelakt glas wordt vaak ter vervanging van tegels gebruikt om grote wandoppervlakken te bekleden of kleurrijke accenten aan te brengen op muren, schuifdeuren (dressingsystemen) of wanden (vb. uitwerken van douchewanden met gekleurd glas, bekleden van venstertabletten…). Ook als spatwand boven de gootsteen en het kookvuur kan dit een onderhoudsvriendelijke en hygiënische oplossing bieden doordat met geen voegen meer heeft die verkleuren of waartussen vuil kruipt.

Voor wie graag een speels of gekleurd accent legt in het interieur, kan mat (voor een satijnachtig resultaat) of blinkend (voor reflectie en lichtinval) verkregen worden.

Steeds welkom voor meer info en een vrijblijvende prijsofferte.
Indien nodig komen wij ook ter plaatse voor het nemen van de maten en het bepalen van de uitsparingen (vb. stopcontacten, boren van gaten, hoekuitsparingen…).

Zie ook gelakt glas

Plaatsen van glasdallen – traptreden

Lichtinval en transparantie creëren in uw woning door gebruik te maken van beloopbaar glas of glazen traptreden bij nieuwbouw of renovatie.
Dit gelaagd veiligheidsglas kan klaar, mat of gekleurd zijn, afhankelijk van de gewenste transparantie.
Wij helpen u graag verder met de uitwerking hiervan en steeds welkom voor een vrijblijvende offerte.

Plaatsen van veiligheidsglas voor balustrades en borstweringen

Creëren van transparante of lichtdoorlatende scheidingen door het gebruik te maken van gelaagd veiligheidsglas bij constructies van balustrades en borstweringen.
Dit glas kan klaar, mat of gekleurd zijn (ruim assortiment aan folies), afhankelijk van de gewenste transparantie.
Ook voor het glasbeslag of inox constructie kan u bij ons terecht.
Wij helpen u graag verder met de uiwerking hiervan en steeds welkom voor een vrijblijvende offerte.

Restauratie van glas-in-loodramen

Herstelling van bestaande loodramen of nieuwe glas-in-loodramen kan interessant zijn bij restauratie waarbij men de glas-in-loodramen wilt behouden.
Bij een herstelling wordt het kapotte glas vervangen door nieuw antiek of mondgeblazen glas en wordt het paneel herlood indien nodig; bij nieuwe glas-in-loodramen hebt u natuurlijk alle ontwerpvrijheid of kan u ook kiezen uit een reeks ontwerpen, die dan verder op maat worden uitgewerkt.
Glas-in-loodramen kunnen voor buitentoepassingen ook geassembleerd worden in hoogrendementsbeglazing om zo de woning beter te isoleren en het karakter van de gevel of het interieur te behouden. Doordat de glas-in-loodramen in de spouw van de dubbele belglazing worden gemonteerd, zijn ze niet meer onderhevig aan vuil en slijtage, wat het onderhoud vergemakkelijkt en voor extra bescherming zorgt.

Steeds welkom voor een vrijblijvende offerte.